Zakelijke Dienstverlening

Vind jij het leuk om oplossingen te bedenken voor problemen? Kun je logisch denken? Ben jij iemand die zich graag vastbijt in een vraagstuk? Van deze vaardigheden kun je jouw werk maken, door een opleiding in ICT en informatica te volgen. De moderne maatschappij draait om ICT en informatica. Met een opleiding in deze richting is er volop werk te vinden.

 • 1 . Introductie

  Dagdeel

 • 2 . Meeloopdag

  1 dag

 • 3 . Proefperiode

  8 Weken

 • 4 . Opleiding

  1 Jaar

 • 5 . Stage

  1,5 jaar

 • 6 . Werk

Introductie

+
-

Infomiddag REA College

REA College organiseert voor belangstellenden open dagen om te laten ervaren wat wij voor jou kunnen betekenen, wat de verschillende opleidingen inhouden en wat de voorwaarden zijn om te kunnen deelnemen aan de opleiding. 

Medewerker Secretariaat Niveau 2
Secretaresse Niveau 3
Financieel Assistent Niveau 3

De door ons samengestelde opleidingen zijn praktijkgericht met baanintentie. Dat wil zeggen dat de opleidingen erop gericht zijn om je na afloop uit te plaatsen naar een baan binnen de Zakelijke Dienstverlening. Mocht jouw voorkeur uitgaan naar een gerelateerd beroep binnen de Zakelijke Dienstverlening, dan kunnen tijdens de introductie de mogelijkheden besproken worden. Waar mogelijk kan de opleiding aangepast worden aan jouw vaardigheden en ambities.

Bij interresse kan je contact opnemen bij Raymond Keuters.  Je kunt je aanmelden via:
050 - 541 3842. De tijden van de open dagen zijn van 14.00 - 15.30 uur.

Meeloopdag

+
-

Een dag meelopen in de Zakelijke Dienstverlening

Op de meeloopdag kun je een dag meedraaien binnen opleiding Zakelijke Dienstverlening, om zo een indruk te krijgen of de opleiding daadwerkelijk is wat je er van verwacht en om kennis te maken met de docenten en je klasgenoten.  

Proefperiode

+
-

Proefperiode van acht weken

In de eerste acht weken wordt door middel van theorie- en praktijkopdrachten gekeken of de student voldoet aan de eisen van de opleiding Zakelijke Dienstverlening.

Opleiding

+
-

Opleiding Zakelijke Dienstverlening

Zakelijke Dienstverlening:

Afhankelijk van je keuze duurt het opleidingsgedeelte een tot anderhalf jaar. De Nederlandse Associatie voor Examinering verzorgt de examinering. Deze organisatie is onafhankelijk en geniet een landelijke erkenning. Je ontvangt een diploma van de Associatie en certificaten van het REA College.  

De opleiding

Tijdens de opleiding breng je het geleerde in de praktijk door bijvoorbeeld de telefoon te beantwoorden, bezoekers te ontvangen en opdrachten uit te voeren voor onze eigen administratie.  

Persoonlijke ontwikkeling

TVerder is er tijdens de trainingen Empowerment en Voorbereiding op Arbeid aandacht voor je beroepshouding. Daarin werken we aan sociaal-communicatieve en werknemersvaardigheden. Na het voltooien van de opleiding ga je op stage om alles wat je geleerd hebt in praktijk te brengen. Je krijgt dan ondersteuning van een jobcoach.  

 

Stage

+
-

Stage lopen 

Na een jaar studie en praktijkervaring kijkt de student samen met een uitplaatsingscoach naar een geschikte stageplek die aansluit op zijn of haar kennis en ambities. Het Rea College houdt nauw contact met bedrijven in de omgeving om een soepele uitplaatsing te garanderen.

Op de stageplek wordt gekeken hoe de student zijn kennis toepast en functioneert binnen het team of binnen de organisatie. Na afloop van de stage wordt gekeken of op bepaalde gebieden nog specifieke kennis nodig is en/of kan worden bijgeleerd binnen de opleiding. 

Werk

+
-

Doorstroming naar een baan als Zakelijke Dienstverlener.

Na afloop van de stage wordt de opleiding afgerond. De student kan op zoek naar een baan als Zakelijke Dienstverlener.

In sommige gevallen biedt de stage-organisatie de student een baan aan. Als dat niet het geval is, wordt er samen gezocht naar een geschikte werkplek.